Kunststof Gietvloer - Gietvloeren – Vloeren Net - Vloeren ...

Prijs Gietvloer Per Vierkante Meter: Tarieven En Kosten 2020
Ga er van uit dat je in Nederland ongeveer €2000 euro kwijt bent voor het laten gieten van PU voor bijvoorbeeld je woonkamer (ongeveer 30 m2). Exacte prijzen weten? Vraag dan vrijblijvend meerdere offertes bij gietvloerspecialisten op en laat je adviseren (geen verplichtingen). Omdat er zoveel aanbieders in Nederland actief zijn kunnen de gietvloer prijzen per m2 aanzienlijk per bedrijf verschillen (Instelprijs bij kleine oppervlakken).


Wanneer je op zoek gaat naar een gietvloer is naast de kwaliteit en de mogelijkheden van het materiaal ook de prijs van groot belang. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal arbeidsuren en of je voor epoxy, polyurethaan of beton kiest. Wanneer je op zoek gaat naar de gemiddelde prijs voor een gietvloer, kom je niet één getal tegen.


Een stevige ondergrond is al een goede basis, maar de vloer zelf wordt ook nog opgebouwd uit een aantal lagen. Gemiddeld zijn er vier lagen nodig; de ondergrond (met eventueel daaronder een vloerverwarming), de primer, de tussenlagen en de coating (Kosten gietvloer per m2). Als aanvulling op het aantal arbeidsuren is het ook van belang of de specialist gelijk kan beginnen met de gietvloer leggen.


Cementgebonden Gietvloer - Willem Designvloeren


Hoeveel kost een gietvloer precies? Die vraag kunnen we nooit direct beantwoorden, want de prijs van een gietvloer is van verschillende factoren afhankelijk. Zo heeft uiteraard de grootte van het oppervlakte een groot effect op de prijs. Maar ook arbeidskosten, extra opties en het soort gietvloer hebben effect op de totaalprijs.


Lees hier meer over de gietvloer prijs per m2: Toch kunnen we u wel een gemiddelde gietvloer prijs per m2 geven - Wanneer kies je voor een betonvloer?. Zo kunt u voordat u een offerte aanvraagt al inschatten wat de prijs voor een gietvloer naar uw wensen ongeveer zal zijn. Voor een prijs op maat kunt u direct online een offerte aanvragen.


Hieronder in het tabel geven we de gemiddelde prijzen per gietvloer en per oppervlakte weer: PU gietvloer 2-3 mm € 60,00 – € 80,00 Design ja ja Epoxy gietvloer 2-3 mm € 45,00 – € 72,00 Industrieel ja nee Woonbeton 5-6 mm € 73,00 – € 97,00 Design ja ja Vloercoating 0,5 mm € 26,00 – € 41,00 Industrieel ja nee Betonvloer 5-6 mm € 73,00 – € 97,00 Design ja nee Beton Cire 2-3 mm € 73,00 – € 97,00 Design ja ja Microcement 2-3 mm € 73,00 – € 97,00 Design ja ja Grindvloer 4-6 mm € 26,00 – € 41,00 Design ja nee ESD Gietvloer 2-3 mm € 60,00 – € 80,00 Industrieel ja nee Troffelvloer 5-6 mm € 60,00 – € 80,00 Industrieel ja nee Op websites van andere aanbieders is het mogelijk dat u een lagere prijs aangeboden ziet.


Gietvloeren Worden Steeds Goedkoper - Interieur Inspiratie


Voor goedkopere gietvloeren worden goedkopere materialen gebruikt die niet hetzelfde effect en dezelfde levensduur hebben. Soms zijn de arbeidskosten nog niet mee berekend in de aangeboden prijs. Bij ons is dat wel geval. De prijzen kunnen volledig zijn en zijn letterlijk alleen voor het aanbrengen van de gietvloerlaag, niet het volledige werk (Dikte gietvloer).


Om de prijs voor een gietvloer aan de hand van uw wensen te weten te komen kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte (Gietvloeren met steentjes). Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Een gietvloer is een naadloze vloer die op de ondervloer gegoten wordt, waarna deze met de hand volledig egaal wordt gemaakt. Een gietvloer heeft veel voordelen. Zo zijn gietvloeren volledig naadloos en vochtwerend, en daardoor erg hygiënisch. Ook voelt een gietvloer comfortabel en aan is een gietvloer te combineren met vloerverwarming.


Gietvloer Prijs - Wat Kost Een Gietvloer? - Solo Gietvloeren


Een betonlook vloer is een gietvloer met een betonlook effect. Een van de twee opties die u heeft bij een gietvloer. Het betonlook effect wordt gekozen omdat men het er mooi uit vindt zien, maar ook omdat het praktisch is. Want op een gietvloer met betonlook effect is vuil minder snel te zien.
De prijs van de gietvloer is dan ook niet alleen afhankelijk van het soort gietvloer, maar ook van de dikte, extra afwerkingen en andere extra kosten. Hieronder zetten we voor je op een rij wat de geschatte kosten zijn per gietvloer. De prijzen zijn per vierkante meter. Voor een dikte van 3-5 mm, betaal je ongeveer € 80,- tot € 120,- Voor een dikte van 6-10 mm, betaal je ongeveer €30,- tot € 55,- Voor een dikte tot 10 mm, betaal je ongeveer € 40,- tot € 60,- Voor een dikte van 2-3 mm, betaal je ongeveer € 70,- tot € 110,- Voor een dikte van 5-6 mm, betaal je ongeveer € 60,- tot € 80,- Voor een dikte van 3-5 mm, betaal je ongeveer € 45,- tot € 60,- Extra kosten Maar met alleen de prijs voor het gieten van de vloer ben je er nog niet.


Hier een rijtje kosten die er zomaar nog eens bij kunnen komen: Het egaliseren van de huidige ondervloer. Creëren van uitzettingsvoegen Het plaatsen van een antislip laag Vloerprofielen of een andere ondergrond of structuur Het afwerken van de plinten Daarnaast geldt de prijs voor het aantal vierkante meters voornamelijk wanneer je een grotere vloer wilt laten gieten.


Gietvloer - Gietvloer Utrecht


Het is voor de aannemer natuurlijk veel voordeliger om in één keer een grotere vloer met veel meer oppervlak te leggen. Vraag dus altijd een offerte op waar alle kosten in opgenomen zijn, voordat je in zee gaat met iemand die uiteindelijk veel duurder blijkt te zijn dan vooraf ingeschat.

Polyurethaan vloer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *